In 2006 heb ik meegedaan aan het tv-programma Herman Zoekt Chef voor zijn nieuw te openen restaurant Herrie in Amsterdam. Na een lange selectieronde zat ik bij de laatste 9 geselecteerden voor de alles bepalende show op tv. Wat begon als een leuke uitdaging werd voor mij een groot culinair avontuur in de wereld van gastronomie. Dit resulteerde in een baan als kok bij Herman den Blijker.

Daarna volgde ik mijn eigen weg, eerst als zelfstandig werkend chef bij een bekende traiteur in Den Haag. Daarna ben ik bij een grote kookstudio in Den Haag gaan werken, waar ik Chef Klaas van Winsen ontmoette. Na 3,5 jaar ervaring met kookworkshops en het werken met groepen heb ik besloten mij als ondernemer in de Gastronomie in te schrijven.

De ervaring van de afgelopen  jaren in al deze diverse horeca gelegenheden neem ik mee in mijn creatieve ontwikkeling als kok en ondernemer. Met veel enthousiasme  en passie voor het vak geef ik u een onvergetelijke Culinaire Experience en maak ik met plezier deel uit van de brigade van Just One Chef.

Na vele jaren met veel plezier in vast dienstverband te hebben gewerkt in binnen en buitenland, werk ik sinds 2010 voor mijzelf als freelance chef/chef aan huis.

Ik ervaar het als een voorrecht om in deze tijd te mogen werken als chef, er is zoveel aandacht voor het vak en mensen worden zich steeds bewuster van wat er in de keuken plaatsvindt. Hierdoor is er gelukkig ook meer aandacht voor eerlijke producten en is er meer ruimte voor het welzijn van dieren. Dit alles komt de kwaliteit ten goede en dat is natuurlijk waar het uiteindelijk om draait, kwaliteit!

Toen Klaas mij vroeg om onderdeel te worden van ‘just one chef’ heb ik geen moment getwijfeld. Klaas is een fantastische chef en weet als geen ander dat het culinaire plaatje compleet moet zijn met als uitgangspunt u als gast! Ik ben er dan ook van overtuigd dat wij u als chefs een fantastische ervaring zullen bezorgen!

Mijn stijl zou ik omschrijven als modern met oog voor detail maar altijd met aandacht voor de combinatie van smaak en de perfecte garing.