Na vele jaren met veel plezier in vast dienstverband te hebben gewerkt in binnen en buitenland, werk ik sinds 2010 voor mijzelf als freelance chef/chef aan huis.

Ik ervaar het als een voorrecht om in deze tijd te mogen werken als chef, er is zoveel aandacht voor het vak en mensen worden zich steeds bewuster van wat er in de keuken plaatsvindt. Hierdoor is er gelukkig ook meer aandacht voor eerlijke producten en is er meer ruimte voor het welzijn van dieren. Dit alles komt de kwaliteit ten goede en dat is natuurlijk waar het uiteindelijk om draait, kwaliteit!

Toen Klaas mij vroeg om onderdeel te worden van ‘just one chef’ heb ik geen moment getwijfeld. Klaas is een fantastische chef en weet als geen ander dat het culinaire plaatje compleet moet zijn met als uitgangspunt u als gast! Ik ben er dan ook van overtuigd dat wij u als chefs een fantastische ervaring zullen bezorgen!

Mijn stijl zou ik omschrijven als modern met oog voor detail maar altijd met aandacht voor de combinatie van smaak en de perfecte garing.