Meet the Chefs
De selectie van onze Chef koks is streng. Minimale vereiste is een klassieke koksopleiding en goede communicatieve vaardigheden. Bij de chefs voor uw privé diner zijn goede omgangsvormen en discreetheid extra belangrijk. Ervaring is de factor die het meest meetelt. Klaas van Winsen selecteert zelf zijn Chefs en kent ze al jaren. Zo is een vast team van keihard werkende topchefs ontstaan wat zich hier aan u presenteert.
Just One Chef oprichter Klaas van Winsen is Chef de Cuisine en gepassioneerd over eten.
Zijn Culinaire achtergrond heeft zich zonder meer ontwikkeld tijdens zijn jeugd in Engeland, waar hij opgroeide. Koken is zijn pure passie, wat hem bij Huis ter Duin in Noordwijk in de keuken bracht. Vanaf 2007 geeft hij al leiding over een team van koks bij Kookworkshops bij De Kookerij in Noordwijkerhout waar hij ook heeft samengewerkt met gerenommeerde Chefs zoals: Robert Kranenborg, Cees Helder en sterrenkok Niven Kunz uit Rijswijk, vanaf nu is hij ook te boeken voor Private Diners en evenementen. Wat Klaas onderscheidt van andere koks is naast zijn enorme vakkennis en techniek ook de aandacht voor eenvoud.
Pure smaken, kleine details die het verschil maken en zijn voorkeur voor klassiek Franse gerechten met een twist maken hem tot een veel gevraagd Privé Chef. Gelukkig is hij niet alleen, hij selecteert zelf streng alle Chefs die onder zijn naam mee mogen werken om Just One Chef tot het huidige succes te maken.
Ik ben Stan Broere en heb mijn liefde voor koken gekregen toen ik als klein jongetje op het aanrecht zat mee te kijken hoe mijn moeder aan het koken en alles aan het proeven was: “mam, beetje hoger op smaak”.
Ik heb na mijn school in verschillende restaurants gewerkt om mijn technieken te verbeteren en meer kennis op te doen. Na deze ervaringen wilde ik voor mijzelf beginnen waarvoor ik een ruimte nodig had om in te koken. Dit vond ik op de LeoKannerschool waar ik graag workshops wilde geven. Toen Douwe (locatiedirecteur) mij een workshop zag geven vroeg hij aan mij of ik wilde werken voor de school omdat ze een kookdocent miste. Deze kans heb ik aangepakt met twee ovenwanten. Hoe gaaf is het om je kennis te delen! Al had ik geen idee wat autisme was en hoe ik daar mee om moest gaan, maar dat zou ik wel gaande weg leren. Met veel succes ben ik nu al vier jaar fulltime met veel liefde bezig voor de school.